Vaskeri

I morgen tidligt går Klaus rundt med vaskebrikker og infobreve der indeholder koder og hjemmesider m.m. for bestilling.

Der skal analyseres på hvilke omkostninger der vil være ved at holde vaskeriet kørende, når dette er gjort vil der komme individuelle priser for de forskellige vaske. Indtil da vil der være en enhedspris på vaskene – uanset om det er en billig skånevask eller en dyr kogevask – som vil lyde på 7,5 kr. inkl. sæbe.
Prisen for tørretumbleren vil være 5 kr. pr. 10 min.

Der kan bestilles op til 8 vaske via hjemmesiden (når en vask så er brugt, kan der bestilles en ny), så max 8 ad gangen.

Der vil være en tids-buffer, fra den tid maskinerne er bestilt, til hvornår de bliver “frigivet”, på 15 minutter. Og hvis man har bestilt en vask men, enten ikke bruger den, eller ikke afbestiller den inden de 15 min er gået, vil der blive trukket 5 kr. på vaskekontoen.

2 mindre gode ting er, at som det ser ud lige nu, kan man kun fravælge sæbe, men systemet er desværre ikke udbygget til at prisen på sæbe og prisen på vask er hver for sig – hvilket betyder at hvis man fravælger sæber, betaler man stadig (ca 2,5 kr.) for den 🙁
Vi vil selvfølgelig se om der kan gøres noget for at afhjælpe det, eller opfordre dem til at det kan differentieres.

2. ting er at selvom man sagtens kan fravælge sæben (som selvfølgelig er øko-svane-grøn-due-alleregi-sæbe (jeg prøver lige i løbet at de næste par dage at få lidt mere præcis info om den)), og dermed bruge sin egen, så er der ikke en beholder øverst oppe, som på de gamle, så det bliver noget med at sæben skal ind med tøjet med det samme, hvilket pr. automatik vil begrænse mulighederne en smule – og dét er desværre ikke en ting vi kan ændre ved.

Der vil være tidsbestilling mellem 7-22 – aftenen/natten vil være fri vask (ikke gratis, men uden tidsbestilling)

Desuden er Nortek, så er leverandørerne af maskinerne i fuld gang med at udvikle en app til tidsbestilling 🙂

Det var det info vi lige har på stående fod, og så håber vi at i alle vil få glæde af de nye vaskefacilliteter

Vaskeri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *