Området

Kollegiet ligger i den lille by “Trørød” ca. 2,5 km fra Vedbæk by og havn. Det er omgivet af natur og ligger som naboer til en rideskole. Der er 8 km til DTU Lyngby og 20 km til centrum af København.

Indkøbsmuligheder

På Trørød Torv, som ligger 1,5 km fra kollegiet, kan man finde en SuperBrugsen med postkontor og en Irma. 1,8 km væk ligger en Rema1000 på Malmbjersvej. I Vedbæk finder man en Netto og en Aldi på Vedbæk Stationsvej og en Irma på Gøngehusvej. I Nærum kan på Hovedgaden handle i Netto og Rema100 og på torvet handle i Irma og Meny. På Nærum Torv findes også et apotek.

 

Offentlig transport

Nærmeste busstoppested er Gøngehusvej, hvor der går bus til Vedbæk station og Holte station. Bussen til Holte station stopper undervejs ved Trørød Torv og Helsingørmotorvejen, hvor der kan tages bus til blandt andet DTU, Lyngby København og Hørsholm.

 

Fra Vedbæk Station kan man tage kystbanen til København eller Nordsjælland.

Natbussen stopper lige uden for kollegiet.

 

Børnepasning og folkeskoler

Der er flere muligheder for børnepasning i området. Se Rudersdal kommunes hjemmeside for at se, hvor de ligger, og for at læse mere om de enkelte muligheder.

Trørød Kollegiet har Trørødskolen som distriktskole

 

 

Fritidsaktiviteter

I nærum ligger Rundforbihallen, som har svømmehal, idrætshal og stadion, hvor det er muligt at melde sig ind i forskellige sportsklubber. Lørdag morgen er der “morgenkrudter“, som er gymnastik og leg for de 2-5 årige for 25 kr pr. gang.

På Vedbæk skole ved Vedbæk station ligger et bibliotek med en mindre voksenafdeling og en lidt større børneafdeling

Der er 2,5 km til stranden og 7 km til dyrehaven.

Ved Mariehøjcenteret ca 2 km væk ligger en naturlegeplads

Kollegiet hører til Gl. Holte kirke, der har legestue og salmesang for de mindste